Verhuisd

Verhuisd.

We zijn verhuisd.
Het blijven maandagen, afgelopen maandag heel even de 40 graden aangetikt, tja dan is het binnenblijven in de middag, het is te heet en de zon is dan moordend.
Het e.e.a. aan verhuisspullen uitgezocht en de administratie gedaan, aankoopbonnetjes gescand, in een spreadsheet gezet en opgeslagen voor mijn budgettering .
Gisteren paar nieuwe ordners gekocht en al onze papieren weer wat netter opgeslagen, in ons andere huisje hadden we een soort van vluchtkoffertje (pakken en rennen bij brand) staan, we denken dat hier niet nodig te hebben.

Nieuwe aanrechtblad is keurig en volgens bezorgd, ziet er heel mooi uit, beter nog dan we dachten.
Heb het alleen nog maar op maat kunnen zagen, de gaten maak ik volgende week.
Muren in de gang gestuukt en 2 dagen later heeft Marja ze afgewerkt met strucktuurverf. Ziet er mooi en fris uit.
2 Deurs kledingkast met 2 laden in elkaar gezet.
2 Ramen met kozijnen voor de aanbouw gekocht, ze waren in de aanbieding 1×1 meter, 2 schuifraampjes met dubbelglas voor de prijs van 89 €, met 2 van deze ramen hebben we over de hele zijkant ramen.
Verhuisspullen uitgepakt en op zijn plaats gezet.
Laatste partij hout gezaagd bij het oude huis, ik wil het graag netjes achterlaten.
1 Auto, de Renault Clio, verkocht en samen met de nieuwe eigenaar over laten schrijven op haar naam, dat gaat hier bij het kadster.
Verkochte motorgrasmaaier weggebracht.
Nog een volle vracht spullen oververhuisd.

Onderzoeken.
Donderdag naar het IPO ziekenhuis in Coimbra geweest. Om 9 uur bloed laten prikken, om 12 had ik een afspraak met mijn oncoloog, maar dat werd natuurlijk bijna 13 uur. De bloeduitslagen waren goed en de markers ook. Even voelen aan mijn darmen en wat praktische zaken doorgenomen. Als de uitslag van de in middag uit te voeren scan goed is, gaat het medisch team vergaderen om mij op de lijst te zetten voor het verwijderen van de port-a-cath.
Voor volgend jaar september een nieuwe TAC scan, bloedonderzoeken en consult in de agenda gezet.
Daarna naar de RX afdeling voor de vandaag ingeplande TAC scan, ik heb duidelijk aangegeven dat ik de vorige keer een zware allergische reactie gehad heb, stond blijkbaar keurig vermeld en de scan kon zonder contrastvloeistof.
De oncoloog krijgt binnen een week de uitslag, geen bericht van haar is goed bericht voor mij.
Toen naar de verpleegkundige die de port-a-cath door moest spoelen, hoefde niet meer zei hij, aangezien er binnenkort beslist wordt of hij eruit mag hoefde het doorspoelen nu niet, en waarschijnlijk nooit meer.
Ik stond om 15.30 buiten, moe maar zeer voldaan.
Het blijft wel vreemd want ik kan er nog niet echt helemaal van genieten, blijft nog een soort van voorbehoud denk ik.

Uitverkoop.
Bij ons oude huis afgelopen zaterdag een grote uitverkoop gehouden, het liep boven verwachting goed, we zijn er heel blij mee, verschillende mensen hebben we ontzettend gematst, zij blij en wij blij.
Ook waren er een paar vrienden die even langskwamen om afscheid te nemen, dat stelden we zeer op prijs.
Ook waren er een paar die echt niet konden en die een mail gestuurd hebben.
Natuurlijk zijn er aantal mensen waar we al lang niets meer van gehoord hebben en nu ook niet, gewoon vergeten hebben ze ons ook gedaan denk ik maar.

Komende week :
Morgen, maandag, gaan we nog even terug naar het oude huisje, dan wordt de elektra afgesloten.
Nog even naar de verzekeringstussenpersoon om de laatste dingen te regelen. Voor de terugweg laden we het laatste kleine beetje wat we daar nog hebben.
De man die de gasleiding komt maken is zaterdag op de bonnefooi al geweest, wij niet thuis natuurlijk, komt deze week weer.
De aannemer heeft beloofd dat hij donderdag of vrijdag de muurtjes voor de kleine aanbouw komt maken.
Ik een stuk uit de badkamermuur zagen en breken waar we de nieuwe deur naar willen verplaatsen.
Uitsparingen in het aanrechtblad zagen voor de kookplaat en spoelbak.

We hebben nog veel te doen maar ik kan mij nu concentreren op 1 huis, niet meer op en neer reizen en we zijn nu met zijn tweeën voor de klussen hier en kunnen wat taken verdelen, toch weer heel anders dan alles alleen gedaan te hebben. Komt goed uit want ik voel het in bijna elke vezel in mijn lijf.

Samenvatting.
Ook nu weer het verhaal samengevat en de rest staat weer op Yoors.
Om deze blog uitgebreider te lezen en ook meer foto´s te zien kun je onderstaande link aanklikken en dan kom je rechtstreeks op mijn blog, je hoeft je niet aan te melden om alles te lezen en rond te kijken op geheel de Yoors omgeving. Het kan zijn dat je even later een aanmeldscherm krijgt maar dat kun je gewoon weg klikken.
Klik hier voor het hele blog.

Nieuw keukenblad

2 reacties:

  1. Heel veel succes in jullie nieuwe omgeving, wij hopen dat jullie daar een hele mooie tijd zullen hebben….Wim en Helene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.