Troi

Troi hebben we gezien op een plaatselijk messageboard. Een Engelse mevrouw zag een puppy lopen langs de kant van de weg, toen ze haar op wilde pakken hoorde ze piepen en vond er nog 3 in een kartonnen doos langs de kant van de weg. Ze heeft ze alle 4 meegenomen en door een dierenarts na laten kijken, enten en laten chippen. Ze hield de pups tijdelijk in een paardenbox op een manage.
Het waren 4 teefjes, 3 leken een beetje op kleine labradors of golden retrievers, alleen Troi week een beetje af, niet alleen van kleur maar ook van karakter, ze was een beetje verlegen, dat konden we wel gebruiken in combinatie met onze ADHD in het kwadraat Senna .
We mochten haar gratis meenemen, zo blij was de mevrouw dat ze een goed tehuis zou krijgen. Troi kan eigenlijk al meteen goed met Senna overweg, dat is trouwens nog steeds haar maatje. Alice vind ze ook erg leuk maar daar is ze wat onderdaniger voor.
Troi is nog steeds een beetje verlegen, maar wel een lekker schatje die erg ontwapend over komt.
Ook als ze los over het terrein loopt luistert ze goed en komt vrijwel meteen als je haar roept, als ze het een beetje eng vind, gaat ze terug naar het huis en gaat dan daar op een van de terrassen staan te wachten tot ze ons weer ziet.Bewaren

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.