Toch maar wat geschreven.

Hoe gaat het hier ?

Site.

Hoewel ik de laatste tijd niet veel schrijf ben ik met met een aantal dingen bezig.
Wat de site betreft, ik heb vrijwel alle berichten over mijn ziekte verwijderd, ik voel mij geen kankerpatiënt meer ondanks wat restverschijnselen, maar ik ben de enige niet. Natuurlijk zit ik nog in de controle jaren, binnenkort weer onderzoeken en heb nog steeds die port-a-cath, maar van die laatste hoop in de komende maanden bevrijd te worden. Het is tijd om het achter mij te laten.
Uiteraard heb ik alle berichten gekopieerd en er voor mijzelf een soort dagboek van gemaakt.

Klussen in huis.

Klussen weer opgepakt, ik had er de laatste maanden weinig energie voor en het werd door andere oorzaken allemaal teveel, zeker als je vrijwel alles alleen moet doen en dat moet je toch even tijd voor jezelf nemen heb ik geleerd.
Deuren en de kozijnen in huis zijn geschilderd, ik wil misschien nog een klein blauw randje om de panelen maken maar dat doe ik als het minder warm is.
Muurtje van de voortuin ook blauw gemaakt zodat het heel mooi aansluit bij de rest.
Nu bezig met de badkamer, elektra aangelegd en rond de nieuwe deur afgewerkt. Nog de andere muren uitvlakken en dan kan ik tegels zetten.

Groentetuin.

Tuin doet het meer dan goed, ik heb al maanden geen groente en aardappels gekocht. Veel over en dat verwerk ik en doe het in de vriezer en glazen potten.
Natuurlijk maak ik ook andere mensen blij, vrienden en buren worden verwend met verse spullen. Ik krijg ook regelmatig fruit en andere lekkere dingen, zo maken we elkaar blij.
Ook de komende tijd kan ik vooruit, heb weer bonen gezaaid, de aardbeien, paprika´s, tomaten en courgettes doen het prima. Kolen heb ik ook heel veel staan, de paksoi doet het prima en is heel lekker om te eten.
Water is er genoeg en ik bevloei de tuin op de Portugese manier, kanaaltjes maken en laten stromen naar de verschillende plekken. Op deze manier hoef je maar 1 keer per week water te geven.

Toekomst.

Als als het huis klaar is wordt het te koop gezet, jammer maar het is niet anders.
Ik kijk voor mijzelf nu langzaam een beetje rond voor iets anders, maar gezien mijn budget zal het een flinke opknapper worden.
Afgelopen week met een makelaar een paar pandjes bekeken maar de locaties stonden mij niet aan, binnenkort weer ergens anders kijken. De ruime omgeving daar heb ik verkend, op zich prima, maar de locatie van het huisje moet ook goed zijn en het werk aan het huis moet voor mij te doen zijn.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.