Ondergronds werk

Ondergronds werk.

Afgelopen week toch weer veel gedaan deze keer een stel dingen die je niet meer ziet omdat het ondergronds werk is maar wel hard nodig zijn.

Het was afgelopen week nog steeds heel warm. paar dagen van 36 graden erbij, voor binnenwerk geeft dat niets, omdat het huis nu al goed geïsoleerd is en dat merk je ook met de hitte.

Wat heb ik uitgevoerd afgelopen week.
Fietsendrager in de schuur gemaakt.
Waar de kleine aanbouw moet komen een rij vloertegels door geslepen en verwijderd.
Rij tegels en de vloer open gebroken in de badkamer en de keuken voor de nieuwe riolering.
Gaten in de muurfundering tussen keuken en badkamer en een doorvoer naar buiten gemaakt voor de riolering.
Buiten een betonvloertje opengebroken, nieuwe riolering aangelegd en daarna dicht gestort.
2 Laatste keukenkastjes gemonteerd.
De bestelde groepenkast opgehaald.
RVS spoelbak gekocht.
Stenen besteld voor de uitbouw.
Aanrechtblad en een badkamerdeur besteld.

Diversen.
Weer naar Leroy Merlin geweest en weer de nodige materialen gehaald en besteld.
Aanrechtblad besteld van 360 cm lang en dat wordt maandag over een week thuis afgeleverd, het op maat zagen (ook schuin natuurlijk) en de de uitsparingen voor de kookplaat en spoelbak doe ik zelf.
Woensdag bloed meting INR gedaan, net binnen de grenzen en ik hoef pas over 4 weken terug, de verpleger dacht goed mee en samen besloten er 8 weken van te maken.
Meteen door naar de administratie om verlenging voor mijn vrijstelling in te dienen. Helaas kan dat alleen in je woonplaats, dus moet ik toch naar een ander ziekenhuis voor deze aanvraag.

Zaterdag weer naar de oude stek geweest, de maanden eerder omgezaagde bomen in korte stukken gezaagd, ik had die omgelegd voor de nieuwe eigenaar en dat wil ik nog wel afwerken. Kan dan opgeslagen worden in het houthok voor een volgende bewoner. Heeft die in ieder geval hout voor de eerste periode.

De muren binnen witten zodat het er weer lekker fris uitziet. Laat het graag schoon en goed achter.
Nog wat spullen uitgezocht, weggegooid, klaar gezet voor de verkoop en weer de auto vol geladen wat mee moest.
De spullen die bij het huis horen en blijven, alles in de schuur gezet, zo houd ik het overzicht.

Uitverkoop.
Volgende week zaterdag, het laatste weekend, een soort van garage verkoop, alles wat niet mee gaat of vervangen is gaat in de verkoop. Weer minder spullen en brengt het nog iets op.

Komende week in de planning.
Nieuwe elektra groepenkast aansluiten.
Zolderluikje maken.
Ventilatierooster in de badkamer maken.
Woensdag moet ik mijn verblijfskaart bij de vreemdelingendienst aan laten passen, adres en ID kaartnummer veranderen en naar de elektra maatschappij om het e.e.a. te regelen voor het oude adres. Daar zal ik de hele dag wel mee kwijt zijn ben ik bang.
Hopelijk beginnen met de nieuwe waterleidingen, ik weet nu hoe aan te leggen en welk systeem ik wil gebruiken, hier hebben ze 4 verschillende soorten buizen.
Hopen dat ik een gasman te pakken krijg die de gasleiding naar de keuken en geiser komt aanleggen anders kan ik niet goed verder met de keuken en badkamer.
Zaterdag of zondag laatste partijtje hout zagen bij het oude huis en weer wat spullen laden.

Verhuizen komt er aan.
Nog veel te doen en ik krijg het zeker niet allemaal klaar, ik begin het ook flink te voelen aan mijn lijf.
Maar het is prima bewoonbaar, alleen midden in de afwerking van de verbouwing en verhuizing, maar daar kan ik prima tegen en als over 2 weken alles hier is en maar op 1 locatie hoeven te werken gaat het ook een stuk gemakkelijker.

Samenvatting.
Ook nu weer het verhaal samengevat en de rest staat weer op Yoors.
Om deze blog uitgebreider te lezen en ook meer foto´s te zien kun je onderstaande link aanklikken en dan kom je rechtstreeks op mijn blog, je hoeft je niet aan te melden om alles te lezen en rond te kijken op geheel de Yoors omgeving. Het kan zijn dat je even later een aanmeldscherm krijgt maar dat kun je gewoon weg klikken.
Klik hier om het hele blog te lezen.

 

Keuken in aanbouw

error: Content is protected !!