#Nieuwjaar met veel veranderingen.

Dit wordt een nieuwjaar met veel veranderingen.

Ten eerste wil ik iedereen een mooi en gezond nieuwjaar toewensen, hopelijk gaat het U brengen wat U wenst en de narigheid besparen.

Er staat dit jaar van alles te gebeuren, een paar dingen wil en kan ik nu wel schrijven, andere zaken zijn nog onduidelijk.

Binnen nu en 3 weken ga ik mijn site onderbrengen bij een andere provider, niet dat ik ontevreden ben over de huidige maar de nieuwe is goedkoper in het huidige pakket wat ik nu heb. Ik twijfel over het in de toekomst nemen van een uitgebreider pakket en ook dat is goedkoper bij de nieuwe provider. Net als de oude staat de nieuwe provider in de top 5 van best beoordeelde providers.
Ook ga ik de site wat restylen, er zijn wat dingen die ik anders en gemakkelijker wil voor mijzelf, het plaatsen van blogs en die presenteren op de voorpagina moet ik nu iets te omslachtig doen waardoor ik te weinig schrijf. Foto´s plaatsen gaat snel genoeg.
Ik schrijf en plaats ook veel materiaal op een socialmedia site genaamd Yoo.rs, leuke en positieve mensen daar en in tegenstelling tot Facebook is mijn materiaal en gegevens beschermd, leuke bijkomstigheid is dat wij als gebruikers meedelen in de winst, ik heb dit jaar 2 uitbetalingen laten doen en daar heb ik leuke fotospulletjes voor kunnen kopen. Het is geen vetpot of vervangbaar inkomen maar beter dan niets.

De 18e van deze maand moet ik in het IPO in Coimbra 2 plekjes weg laten halen, 1 op een mijn rug en 1 op mijn hoofd, beide zijn zeer verdacht. Ik heb daar over nagedacht en heb besloten ze wel weg te laten halen en controleren maar geen verdere behandelingen te doen. Hopelijk en waarschijnlijk is dat ook niet nodig. Ik houd U op de hoogte.

Mei dit jaar wordt het huis overgedragen aan de nieuwe eigenaar, Michael zal dan de trotse eigenaar worden van dit prachtige stukje land met schitterend uitzicht.
De schade aan het huis is vergoed door de verzekering, de badkamer heeft een compleet nieuw en beter dak en sanitair, verlichting buiten vernieuwd en veel extra bomen en planten gepland. Ook diverse kleinere zaken zoals waterslangen, palen enz. zijn vervangen. Alleen nog een nieuw houthok bouwen.

Komend jaar wil ik met de auto naar Nederland gaan, wanneer en hoelang weet ik nog niet, dat hangt o.a. van bovenstaande dingen af en hoe ik mij voel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.