Keuken is bijna klaar

Keuken is bijna klaar.

Afgelopen week weer flink gewerkt in het huisje.
Deuren 2 keer afgelakt aan beide kanten, ze zijn helemaal wit nu nog de kleine omlijstingen van de panelen blauw maken net als het kozijn.
Tegels in de keuken gezet. flink formaat gekozen 60 x 30 cm.
Ook in de keuken 2 muren voorzien van een stuclaag en het plafond voorzien van afwerk latjes. De keuken is bijna klaar.
Het is jammer dat het wachten is op 1 deur en 1 kozijn anders had ik de keuken helemaal af gehad.

Groentetuin.

Het gaat prima in de groentetuin, ik ga er dagelijks even naar toe, wat in de grond krabbelen, onkruid weghalen en 1 keer per week flink water geven. Het is minder dan 1 minuut lopen.
Afgelopen week stokken bij de tomaten gezet, ik gebruik hiervoor net als iedereen van dat bamboeriet dat hier volop groeit als onkruid. Gewoon afzagen wat je nodig hebt, de lengte is vaak ruim meer dan 2 meter.
Uien, aardappels, broccoli, spitskool, sperziebonen, erwten, raapstelen, spinazie en sla zijn oogstbaar en haal ik regelmatig van de tuin af, ook zit er al een en ander in de vriezer.

Klusjes buiten de deur.

Afgelopen week 2 dagen bij goede vrienden geholpen, in en rond hun huis was flink geklust, er moest ook nog een slaapkamer deels geschilderd worden. Verder waren er kleine reparatie dingetjes en veel om op te ruimen, ze konden wel wat hulp gebruiken.
Het zijn hele leuke mensen, ik kreeg een mooi appartement tot mijn beschikking en ze maakten heerlijke maaltijden.
Op het einde nog enkele kilo´s kersen kunnen plukken, ik kreeg een hoop mee wat in meteen ingemaakt heb.

Ook een dagje geholpen bij andere vrienden, zij zijn onlangs verhuisd en zij kunnen ook hulp gebruiken voor diverse dingen. In het huis lagen een heel stel mooie reserve tegels, ze hadden ze niet nodig en ik mocht ze meenemen, Ik ben er blij mee en kan ze prima gebruiken in mijn huis.

Wandelen en fotograferen.

Een of twee keer per week ga ik wandelen, soms vlakbij en de andere keer wat verderop. Er zitten veel ooievaars op het nest met jongen, ook veel roofvogels die kijken of er wat te halen valt.
Hier in de buurt vooral leuke wilde planeten en vlinders.
Ik vermaak mij hier prima, groot deel van de dag op de bank zitten is niets voor mij, daar is de natuur en het leven veel te mooi voor.

Keuken is bijna klaar. Tegels gezet.
Keuken is bijna klaar.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.