Mijn leven en wonen in Portugal
Ik ben er nog.
Ik ben er nog.

Ik ben er nog.

Alweer een poos geleden dat ik iets aan mijn site gedaan heb, dat heeft allerlei redenen. Maar ik ben er nog.
Mijn beide ouders zijn afgelopen jaar overleden, vooral het overlijden van mijn moeder valt mij nog steeds erg zwaar.
Dingen en gedrag van mensen rondom het afscheid nemen van beiden maakt dat ik mij erg verdrietig voel.

1 Van de kankermarkers is gestegen waardoor ik nu weer in een halfjaarlijkse controle schema terecht ben gekomen.
Een relatie waaraan een einde is gekomen, er overkwamen mij dingen die geheel tegen mijn principes in gaan. Het heeft mij veel energie en geld gekost en een zware dip in mijn gezondheid.

Huisje in Granja do Ulmeiro verkocht en later uitgekocht uit een ander huis.
Covid natuurlijk, hier in Portugal veel strengere lockdowns dan in Nederland, hoewel ik goed tegen alleen zijn kan, en ook vaak heerlijk vind, heb ik soms behoefte aan contact en dat is nu vrijwel onmogelijk.

Gelukkig een betaalbaar en vooral leuk huisje gevonden, met dank aan Marja voor het mee zoeken. Het is 100 km van mijn 2 oude locaties vandaan, dat geeft mij een rustig en veilig gevoel en er zijn ook weer andere dingen te ontdekken.
Ik ben veel aan het klussen in het huis, voor wat voor mij nog betaalbaar is krijg je natuurlijk geen direct bewoonbaar huis. Het is niet groot, maar voor mij alleen meer dan groot genoeg en ik heb een leuk stuk grond. Ik bezig ben met een tuin voor groenten, fruit en bloemen. Zal hier binnenkort meer over schrijven.
De foto’s zal ik hier plaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!