Alice

Alice als eerste van de drie dames gehaald.
We zochten een hond en zijn naar de plaatselijke dierenopvang gegaan, de eigenaar wilde wel helpen, maar hij had net een aanmelding binnen voor een hondje dat deze week zou komen. Het hondje was met Nederlanders meegewandeld maar ze konden hem niet houden omdat ze hun huis hadden verkocht. Gebeld met die mensen en toen bleek dat ze bijna buren waren, dus afgesproken om te komen kijken.
Ze zag er leuk uit en was ook lief, maar ze liet zich niet pakken, ze liep blijkbaar al een paar weken aan de straat en soms bleef ze bij deze mensen op het terras slapen, soms zagen ze haar een paar dagen niet en dan was ze er weer.
Met hun afgesproken om er een nachtje over te slapen en ’s morgens zouden bellen, dat ook gedaan en haar opgehaald. Na haar gelokt te hebben met wat brokjes konden we haar pakken, bandje om haar nek en aan de lijn, dat vond ze niet leuk, ze was dat niet gewend. Maar ze paste zich snel aan en vond het wel best zo. Thuis haar lekker bezig gehouden en toen ´s nachts binnen laten slapen, dat ging vanaf het begin goed. Ook haar laten chippen, EU paspoort gegeven en laten enten.
Alice is een schat van een hond, echt mijn lieveling waar je bijna mee kunt lezen en schrijven, echter als ze los loopt en denkt dat ze iets hoort is ze weg, luistert dan ook niet meer en komt dan uren niet terug.

Bewaren

Reacties zijn gesloten.