Eerste verandering al doorgevoerd

Eerste verandering al doorgevoerd.

Zoals ik in het vorige blogbericht aangaf, het wordt een jaar van veranderingen, ik heb de eerste verandering al doorgevoerd, als ik iets in mijn kop heb, heb ik het niet in mijn kont  🙂

Op 1 januari een mailtje naar Webruimtehosting.nl gestuurd met een paar vragen, tot mijn verbazing kreeg ik even later al antwoord, op nieuwjaarsdag hoefde dat voor mij niet, had zeker een dag later gemogen.
Ik was zeer tevreden met de antwoorden en besloot dinsdag 2 januari de order te plaatsen en heb de verhuiscode van mijn oude provider doorgegeven. (mijn oude contract loopt over 2 weken automatisch af)
Meteen werd alles in gang gezet, ik heb zelf wat liggen kloten en maar het lukte mij uiteindelijk niet goed.

Hjalmar (de eigenaar) stuurde mij vanmorgen 3 januari een mailtje om te vragen of het gelukt was, helaas moest ik NEE bekennen.
Hij heeft toen aangeboden om alles voor mij te doen, mijn site downloaden van de oude provider en bij hem onderbrengen, meteen het SSL certificaat in orde gemaakt zodat het beroemde groene slotje ook zichtbaar blijft. 
Tijdens het proces werd ik door hem persoonlijk op de hoogte gehouden, toen het klaar was werkte het voor 99,9 %, ik kon alleen niet inloggen op mijn site, tja ik woon in het buitenland, dus de beveiliging sprong aan. Mailtje gestuurd en binnen 2 minuten was het geregeld.
Ook het e-mail adres dat ik via mijn oude provider aangemaakt had is keurig meegenomen.

Alles draait lekker en voor jullie bezoekers is het niet te merken dat deze site nu ergens anders staat, hooguit dat het wat sneller draait.
Ik ben zeer tevreden en het is ook nog een stuk goedkoper dan bij mijn vorige provider, voor 19,20 € per jaar inclusief kan ik weer lekker spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.